Tag din søn med i teatret

Derfor bør du tage din søn med i teatret

Få en ny oplevelse sammen med din søn og noget kvalitetstid mellem far og søn. Det kan være svært at komme på, hvad I skal lave sammen, når I har kvalitetstid, men søgningen er forbi. Tag i teatret og skab minder og gode stunder sammen, som I vil huske i lang tid.

 

Prøv noget nyt

Prøv far-søn-tid sammen på en ny måde og tag din søn med ind og se et teaterstykke. Hvis din søn har meget energi, og måske en lille smule svært ved at sidde stille, tænker du måske ikke umiddelbart, at et teaterstykke er noget for ham. Men det kan være med at til at hjælpe ham med koncentrationen, at han skal følge med i det levende billede. Vælg et teaterstykke, som vil han finde sejt, og som han kan engagere sig i. Det kan være, at han bliver inspireret og selv vil stå på en scene en dag.

 

Den gode oplevelse

Særligt hvis dine drenge har et højt energiniveau, kan det være en god ide at tage dem med ind og se et teaterstykke. Hvis I venter til de bliver teenagere, kan de hurtigere få svært ved at koncentrere sig i længere tid ad gangen. Det kan også være med til at hjælpe drengene på skolebænken, at de lærer tidligt, hvordan man sidder stille og koncentrerer sig. Selvom din søn måske ikke forstår alle ordene, kan han stadig forstå handlingen og følelserne, der ligger bag.

 

Tag i teatret

Hvis det lyder som noget I kunne overveje at lave sammen, er der mange forskellige muligheder for at se børneteater i København. Børn elsker gentagelser, og de vil derfor muligvis se jeres fælles oplevelse som en god far-søn tradition og noget, som han har lyst til at gøre igen. Heldigvis er der masser af fantastiske børneteatre i København at vælge mellem.