Sådan passer du bedst dine udendørs træer

Sådan plejer du bedst dine udendørs træer

Mens hustruen tager sig af alt småbeplantning i haven, tager du dig af de mere omfattende haveopgaver. Men hvordan er det nu, du skal pleje dine udendørs træer?

Derfor er udendørs træer godt

For det første er udendørs træer utroligt godt for din have. Så læs lige med her inden du begiver dig ud i at fælde hele bundet af træer, der forårsager al den mos i din græsplæne. Din have har nemlig godt af, at der er nogle træer, der kan absorbere store mængder regnvand, så haven holdes drænet. På den måde ender du ikke med en græsplæne, der er helt oversvømmet. Derudover giver træerne også skygge i sommerhalvåret, og træer skaber også ly og læ for vinden, som kan tiltrække vildt dyreliv, som din hustru bestemt vil sætte pris på. Alle kvinder vil forbarme sig over at se en vild hjort i sin egen have, så den glæde bør du unde hende.  Derudover giver træer også haven højde, så der pludseligt bliver noget at kigge på i haven.

Sådan planter du et træ udendørs

Hvis du har mod på at plante nye træer, så er det bedst at plante træer om efteråret, så træerne får hvile og har de bedste forudsætninger for at etablere sig succesfuldt i haven. Det er meget simpelt at plante nye træer. Du graver faktisk bare et hul, tilføjer muld i hullet, dræner hullet, og så planter du bare træet i samme dybde, som det har stået i på planteskolen.

Sådan vedligeholder du dine udendørs træer

Det er ikke et så krævende job at vedligeholde sine træer. Men her er alligevel en lille guide til, hvordan du plejer dine udendørs træer, så selv din hustru ikke kan komme med råd, der er bedre. Du bør altid være opmærksom på, om dit træ skal beskæres, for at du sikrer, at det har muligheden for at leve videre. Du bør beskære dine træer, i tilfælde af at grene er beskadiget, visne eller for at fjerne vildskud og rodskud. Beskær også dine træet hvis de er blevet for store. Sidst, husk også at sørge for at træet får næring, gødning og vand.