Har du tegningen, men mangler det færdige produkt?

Vi får alle sammen gode idéer ind imellem, og nogle så gode, at de fortjener at blive til virkelighed. Står du med en ide og en tegning på et produkt, som du ønsker at få produceret, men ikke helt ved hvordan du skal gribe det an for at få præcision og høj kvalitet – så kan vi måske give dig løsningen. For i takt med teknologiens rivende udvikling og det store marked i forhold til global sourcing, så er laserskæring blevet en yderst populær metode på markedet. Formed en laserskæring kan man arbejde i en lang række metaller såsom rustfrit stål, aluminium, plast eller stål, så du kan heller ikke bekymre dig om at gå på kompromis med dine ønsker for materiale. Med laserskæring får du en præcis skæring efter din tegning, skitse eller visuelle fil, og du kan få produceret alt fra ét enkelt eksemplar til en serieproduktion.

Fordele ved laserskæring

Der er en lang række fordele ved laserskæring, udover det er en yderst effektiv måde at få produceret højkvalitetsprodukter på. Som nævnt kan en laserskærer arbejde meden masse forskellige materialer, og derved har du mulighed for at vælge præcis det materiale du har lyst til. Det kan gøre det muligt at producere et produkt til udendørs brug, i det du kan vælge et materiale, der er slidstærkt og klarer vind og vejr. Eller du kan have ekstra fokus på detaljen og vælge et lækkert materiale. Samtidig er der en stor designfrihed, i det en laserskærer kan skære efter dine tegninger eller visualiseringer. Samtidig er der en ekstremt høj præcision på 0,1 mm, hvilket ikke kun giver produkter i høj kvalitet, men også i en ensartet kvalitet. Samtidig er der en mindre varmepåvirkning på materialet ved laserskæring, og derved bibeholdes materialets flotte overflade. Laserskæring kan ske med fiber og CO2, hvilket ofte tilbydes hos din foretrukne leverandør.

Laserskæring i Jylland

Har du brug for hjælp til at få produceret et produkt via laserskæring, så er der heldigvis en masse muligheder for dette, og især i Jylland. Her vil du finde en række af fagmænd,der ved hvad de har mellem hænderne. De kan fortælle dig nærmere om dine muligheder for materialer og materialets tykkelse, og samtidig kan I snakke nærmere om mængde og leveringstider. Ofte vil der være penge at spare ved at indgå i et samarbejde, hvis du skal have produceret dit produkt af flere omgang eller i større mængder. Du er på den måde sikret en tæt kommunikation og en tryghed i forhold til at kunne stille høje krav til deres produktion og leveringstider.

2parts ApS

Vrøndingvej 2

8700 Horsens

70302425