I forbindelse med nybygning af et hus eller renovering af et ældre hus skal der tages valg angående vinduer. Vinduer har netop stor betydning for både husets indre og ydre. På ydersiden har vinduet betydning for husets udseende, mens vinduerne fra indersiden af har stor betydning for lysindfaldet samt husets energiforbrug. Særligt tagvinduer kan volde besvær i forhold til energiforbruget, da vinduet skal erstatte, hvad der tidligere fungerede som tag, der var grundigt isoleret. Det er derfor vigtigt at få valgt de helt rigtige tagvinduer til boligen. Følg med her, hvis du vil høre om en type af vinduer, som både møder udseendemæssige krav såvel som energieffektive krav.

Flotte og energieffektive tagvinduer fra Velux

Der findes mange forskellige slags tagvinduer, hvoraf de flotte og energieffektive Velux tagvinduer er blandt de mest populære af slagsen. Disse tagvinder er for det første udseendemæssigt flotte, så de lever op til de æstetiske krav. For det andet er de energieffektive, hvorfor vinduer ikke medfører en større energiregning. Der er endda tale om det modsatte, da vinduerne er i stand til at isolere så godt, at varmeforbruget kan sænkes. Vinduerne er nemlig i stand til at udnytte solens stråler, så vinduet både isolerer grundigt samt skaber energi og varme. Disse vinduer gavner således jeres regninger samtidig med, at det er et miljøbevidst valg. Vinduerne er samtidig en fleksibel løsning, da det gennem solafskærmning er muligt at mindske lysindfaldet såvel som varmeindtaget, hvilket kan være nødvendigt i de lyse og varme måneder.

Sådan får du fat i de gode tagvinduer fra Velux

Du kan få glæde af tagvinduernes fordele, hvis du tager kontakt til en energieffektiv tømrer på Frederiksberg, som vil hjælpe dig med at finde frem til den løsning, som opfylder dine ønsker og boligens behov bedst. I den forbindelse skal antallet, størrelsen og placeringen af vinduerne nøje overvejes, så det er muligt at opnå det ønskede lysindfald samtidig med, at vinduerne er placeret, så de er så energieffektive som muligt. Her skal der dog samtidig tages højde for, at vinduerne ikke er placeret, så boligen bliver alt for varm, ellers skal der tilkøbes solafskærmning, som enten kan fungere automatisk eller ved manuelt brug.

Mulighederne er mange, og hvad enten du skal bygge et nyt hus eller renovere dit nuværende hus, så er der med sikkerhed et eller flere tagvinduer fra Velux, som er det rette valg for dig.

Frederiksberg Tømreren

Niels Ebbesens Vej 7

1911 Frederiksberg

40795060