Hvis man er i tvivl om, hvorvidt man skal have foretaget en hulmursisolering, er der her en lille tjekliste, man kan gennemgå:

  • Varmt om sommeren og koldt om vinteren – dette vil folk normalt kalde dårlig isolering i daglig tale
  • Kolde vægge
  • Stort varmeforbrug – igen kan man kalde det dårlig isolering, og at man ”fyrer for fuglene”
  • Træk fra vinduer og døre

Oplever man en eller flere af disse ting, kan man godt trænge til at få lavet den bedst mulige hulmursisolering af professionelle håndværkere.

Når der skal foretages en hulmursisolering, går håndværkeren ind og laver et lille hul på ca. 22 mm i fugen udefra, hvor de herfra kommer isolering ind i muren. Hullet bliver efterfølgende dækket til med mørtel, så man slet ikke kan se, der har været en åbning i fugen.

Det kræver ikke det helt store at lave en hulmursisolering, det er ingen form for raketvidenskab – det er et meget enkelt ”indgreb”, men alligevel er der mange, der er i tvivl, om de skal have lavet det, da mange tænker, det nemt kan blive en dyr affære.

En hulmursisolering koster langt fra det hvide ud af øjnene, og vælger man at få det lavet ved det professionelle firma efterisolering Danmark kan man få en af Danmarks billigste priser og den bedste service.

Hvis man oplever en eller flere af ovenstående problemer, er der rigtig mange fordele ved at få foretaget en hulmursisolering:

  • Temperaturen vil være mere stabil. Det vil sige, varmen bliver holdt ude om sommeren og inde om vinteren
  • Mindre varmeforbrug, da man ikke længere skal fyre for fuglene
  • Bedre indeklima, da det ikke trække fra vinduer og døre, og der kommer ikke fugt ind

Dette er blot nogle få grunde til, hvorfor en hulmursisolering er en god idé. Igen kan der måske være nogen, der tænker, at de ikke vil investere i en hulmursisolering, da de måske godt kan leve med de ovenstående problemer. Men en hulmursisolering vil på sigt spare rigtig mange penge på varmeforbrug, og investeringen er typisk tjent hjem igen efter 1-3 år. Derudover vil huset også stige i værdi, og vil derfor være nemmere at komme af med, hvis eller når det en dag skal sælges.

Er man stadig i tvivl om, hvorvidt man skal have foretaget en hulmursisolering, kan man altid kontakte efterisolering Danmark eller et andet efterisoleringsfirma, som vil kunne give en kyndig vurdering af, om det er relevant og samtidig give et estimat på, hvor meget det vil komme til at koste.

Efterisolering Danmark

Tøndervej 25

6580 Vamdrup