Derfor skal flisearbejde udføres af en fagprofessionel

Flisearbejde

Når der skal lægges fliser på dit badeværelse, er det vigtigt at det bliver gjort ordentligt. Fliserne skal lægges, så det både ser pænt ud og holder tæt. Når det drejer sig om fliser og klinker på badeværelset, skal du også tænke på, at rummet skal vådrumssikres for at undgå risiko for råd eller svamp. Nogle mennesker vil meget gerne lave så meget som muligt af arbejdet på badeværelset selv, men selvom du gerne selv må lægge fliser, skal du kun gøre det, hvis du har den fornødne ekspertise. Ellers kan resultatet hurtigt blive vandskade eller på sigt skimmelsvamp. Nogle lægger fliser eller klinker selv for at spare udgiften til en håndværker. Men har du først fået vandskade på grund af dårligt og uprofessionelt gør-det-selv-arbejde, kommer det til at koste dig meget med end hvad du ellers skulle have givet for en murer eller håndværker.

Sådan vælge du fliser til dit badeværelse

Når du skal vælge klinker og fliser til vægge og gulve i dit badeværelse, er der flere ting, du bør være opmærksom på. Hvilket område skal fliserne dække? Der er stor forskel på, om du skal have lagt dem i en del af badeværelset, der ikke bliver udsat for fugt ud over det sædvanlige, eller om de skal dække i dele, der kan karakteriseres som vådrum. Vådrummet er der, hvor du tager bad, det vil sige brusenichen eller hvor badekarret er placeret. Her skal gulv og vægge kunne tåle at bliver dækket af vand på daglig basis. Det stiller nogle helt andre krav til flisernes tæthed. Det betyder også, at især gulvfliserne ikke bør være af en type, som bliver glatte når de er våde.

Få professionel rådgivning

Mange forelsker sig i en bestemt type fliser på grund af deres farve og form, men rådfør dig altid med en professionel murer i disse tilfælde. En fagprofessionel kan rådgive dig om, hvilken type fliser der egner sig bedst til henholdsvis gulv eller væg, hvilke fliser eller klinker der kan bruges til vådrum og hvilke til tørre rum.

Bor du i Jylland, kan du finde hurtigt finde en professionel murer nær Esbjerg, der kan yde faglig rådgivning. Du kan få en professionel fagmand til at lægge fliser og klinker i Esbjerg, hvilket er langt at foretrække for selv at gøre det, medmindre du ved præcis, hvad du gør. Alt for mange private får skader på deres hjem på grund af sjusket flisearbejde, og det kan nemt undgås. Med en hurtig søgning på internettet kan du finde frem til dygtige murerfirmaer, der kan ordne badeværelset for dig, så det holder længe.

Murermester Søren Bach
Guldagervej 117
6710 Esbjerg
26 81 27 38