Håndværksmesteren

Erindringer fra et langt lærerigt liv

Category: badeværelse

Det kan en VVS’er hjælpe med

Står du overfor et renoverings- eller byggeprojekt og spekulerer på, om du skulle få hjælp af en VVS’er, men ved du ikke helt, hvad de faktisk kan hjælpe med? Så fortvivl ej. Vi søger nedenfor at gøre dig klogere på, hvad en VVS’er kan hjælpe dig med, og hvordan han/hun kan bistå dig i dit bygge- eller renoveringsprojekt. Så læs med, hvis du ønsker at blive klogere på en VVS’ers arbejdsopgaver.

Du har brug for en VVS’er, hvis du skal have lavet nye installationer i dit hjem. Dette gælder både installationer af varme, el og vand. En række af sådanne installationer skal, ved lovgivning, udføres af autoriserede VVS’ere. Såfremt du selv udfører disse installationer og påfører skade på hjemmet, dækker forsikringen ikke, fordi de ikke er udført af en autoriseret fagmand. Så det er altså vigtigt at sætte sig godt ind i, hvad en VVS’er både kan og skal hjælpe med.

renovering

Renovering af badeværelse

Ønsker du anlægning eller renovering af badeværelse i København og omegn, skal du have hjælp af en autoriseret VVS montør. En VVS’er kan blandt andet yde rådgivning i forhold til planlægning af projektet, så du er sikker på, at du ender med den mest hensigtsmæssige løsning. En VVS’er vil desuden kunne bistå projektet med vejledning til, hvordan du selv udfører små installationer som vandhaner, afbrydere og blandingsbatterier. Vi anbefaler dog altid, at du lader VVS’eren udføre selv helt simple installationer, så du er sikker på, at der ikke er fejl i installationerne. En VVS’er kan ligeledes hjælpe med større opgaver såsom rørlægning og stoppede afløb.

Fjernvarme og andre varmekilder

En VVS’er kan også hjælpe dig, hvis du skal indlagt fjern- eller gulvvarme i forbindelse med ombygningen. De kan desuden også stå for reparation eller montering af radiatorer samt radiatorventiler. Foruden at udføre selve installationen, kan VVS-udbydere også tilbyde kompetent rådgivning om, hvilken varme- og energikilde der passer bedst til dine behov og din bolig.

Et væld af arbejdsopgaver

Foruden ovenstående kan en VVS’er blandt andet hjælpe med følgende VVS-arbejde i København og omegn:

  • Udskiftning af rør og sanitet.
  • Montering af gaskomfur.
  • Reparation af varmtvandsbeholdere og varmepumper.
  • Montering af vand- og gasmålere.

Det kan altså godt betale sig at alliere sig med en autoriseret VVS’er, når du skal i gang med dit næste byggeprojekt, da en VVS’er kan yde professionel hjælp til en række vigtige installationer og beslutninger i huset.

JH Totalentreprise
Nyholms Alle 48
2610 Rødovre
70 70 18 22

 

Kan du designe dit eget badeværelse?

badeværelsesdesign

I dag er badeværelset mere end blot et praktisk rum. Badeværelset kan forvandles til et afslappende pusterum med gode og praktiske faciliteter – endda med et godt anlæg og integreret tv-skærme, hvis det er af interesse. Og findes der en bedre måde at slappe af på end med et varmt brusebad, eller ved at lægge sig i blød i badekarret med levende lys og afslappende musik?

Der findes mange virksomheder, der står klar til at give dig inspiration og rådgivning til din badeværelsesindretning, så du får det rum, du har behov for, og som lever op til dine ønsker. Men inden du designer og indretter dit helt eget badeværelse, er der flere ting, du bør overveje.

Hvor stort skal badeværelset være?

Der findes mange forskellige størrelser på badeværelser. Eksempelvis kan du få skabt et luksuriøst badeværelse, som indeholder toilet, en til flere håndvaske, separat badekar og brusekabine – og måske endda spa. Afhængigt af dit budget kan du også designe dit badeværelse i et mindre rum for at få en følelse af større privatliv, hvis du har behov for det.

Mange familier har ikke badeværelser med mange kvadratmeter, og her kan en renovering af det gamle badeværelse give en følelse af at have mere rum. Både indretningen og valg af interiør kan have stor indflydelse på, hvor stort et rum føles – og gøre det mere funktionelt for en familie at dele.

Er der tilstrækkelig nok belysning?

Naturligt eller kunstigt lys er et vigtigt element på ethvert badeværelse. Et vindue eller et bestemt loftlys giver en naturlig belysning, så badeværelset virker større og mere rummelig. Uden den rette belysning – hvad enten det er naturligt eller kunstigt – kan du risikere, at din badeværelsesindretning ikke bliver som forventet. Eksempelvis kan en forkert belysning være med til ikke at oplyse dit badeværelse ordentligt nok, så det ikke giver det indtryk af luft og plads, som du ønskede.

Ukorrekt belysning er noget, der ofte overses, og det kan have stor indvirkning på dit humør, og hvordan du har det, når du befinder dig på dit badeværelse. Heldigvis er der mange VVS-firmaer med speciale i badeværelser i København, der kan rådgive dig inden for alt, hvad der vedrører et nyt badeværelse – lige fra interiør, tilbehør og belysning.

Leon Petersen VVS A/S
Baldershøj 1
2635 Ishøj
78 77 17 09

© 2019 Håndværksmesteren

Theme by Anders NorenUp ↑