Branddøre

De fleste større virksomheder og institutioner skal have en eller anden form for branddør, hvis ildebrand skulle opstå. Branddøre skal være funktionelle og holde ilden væk, og derfor er der også en masse lovmæssige krav forbundet med disse døre. Arbejdstilsynet kommer regelmæssigt og sikrer, at dørene overholder alle lovmæssige krav. Hvis ikke de gør dette, så kan man være sikker på at få en stor bøde. Derudover er det en god idé at man sikrer sig, at ens dør overholder alle krav – ikke kun fordi at man kan ende med at få en bøde – men også fordi at sikkerheden bør være høj, hvis ulykken skulle opstå. Det er derfor også vigtigt, at finde en professionel dørproducent, som kan hjælpe en med at få den bedst mulige branddør. Kravene fra arbejdstilsynet er blevet strengere med årene, og derfor er kan det være fordelagtig at kontakte en professionel dørproducent, som kan rådgive og vejlede en til at få det bedst mulige produkt.

Find en professionel producent

Der findes adskillige dørproducenter, især hvis din virksomhed ligger i Storkøbenhavn. Derfor er der også stor forskel på, hvor god en service de leverer hver især. Da en god branddør kan være med til at øge sikkerheden og potentielt set redde liv, så skal man være meget varsom, når man udvælger en producent. Virksomheden bør være professionel og være villig til at give rådgivende samtaler, så du kan få alle krav og behov dækket. Flere og flere dørproducenter stiller konsulenter til rådighed, som kommer ud til din virksomhed og vurderer, hvad der skal til for at dække Jeres behov. Derfor kan det være fordelagtigt med en grundig research inden man beslutter sig for at få installeret en hvilken som helst dør.

Kontakt og forhør dig

Når du har lavet en grundig research, så kan det være en god idé, at kontakte virksomheden og forhøre dig nærmere. I mange tilfælde vil den enkelte virksomhed kunne svare på rigtig mange spørgsmål telefonisk og eventuelt booke en konsulent, som kan komme ud og se nærmere på situationen. Konsulenten kommer ud og sikrer, at din eller jeres virksomhed får installeret den helt rigtige branddør, hvis den ikke allerede sidder i. Det kan være med til at spare dig for rigtig meget tid og rigtig mange penge. Men vigtigst af alt, så kan det i sidste ende også være med til at redde liv. Flere og flere gamle branddøre kan miste deres funktionalitet over tid, og derfor er det også vigtigt at få dem beset regelmæssigt. Held og lykke.

DAN-doors A/S
Industrivej 19
8660 Skanderborg
87 93 87 00