En professionel kok er både dygtig til at lave mad, og til at rydde op imens. Men der er ikke tid til, at finde bordskånere eller lignende frem, så derfor skal bordpladsen i køkkenet kunde holde til lidt af hver. Af netop denne grund er der ofte stålbordplader i en restaurants køkken. Udover den åbenlyse fordel dette er for kokken, så er det også en fordel for hygiejnen i køkkenet. Kødsaft og spildt vin kan ikke trænge ned i materialet, men lægger sig oven på det og spules nemt af. Til privatbrug har man sjældent  behov for et køkken der kan spules og skrubbes, men det betyder ikke, at stål ikke alligevel kan være en god løsning, hvis du overvejer at få installeret en ny køkkenbordplade.

Udseende

Måske er du ikke helt solgt på udseendet endnu. Der er mange som er bekymrede for, at få et alt for industrielt udseende køkken, hvis de vælger stål og sten. Denne overvejelse er selvfølgelig vigtig, men en bordplade af stål behøver ikke have en hårdt og koldt look. Har man køkkenlåger eller gulv i træ, kan stålet veje op for det bløde udseende og give en moderne finish. Har man i forvejen et køkken med hvide højglanslåger og er fronten på køleskabet og ovnen også i stål, kan dette føre stilen videre. For at se hvad der menes med dette, kan man tage ud og kigge på stålbordplader i butikker og showrooms. Her vil man opleve at stålet er blødere og venligere end man forestiller sig.

Vedligeholdelse

Selvfølgelig er et stort salgspunkt også, at det er nemt at vedligeholde. Dette er en del af stålets grundlæggende egenskaber, men det stopper dog ikke her. Når man får lavet en bordplade i stål, kan man få svejset vasken sammen med bordpladen. Herved bliver det virkelig nemt at gøre rent, da der ikke er nogen kant mellem bordet og vasken hvor der kan sætte sig snavs. Med tiden bliver alle bordplader ridsede. Dette kan være et problem hvis materialet er meget blødt, såsom træ. Når det kommer til stål er det dog ikke noget problem. Her kan man blot polere bordpladen så den igen bliver flot og fremstår uden skrammer.

En bordplade i stål er en løsning som holder i mange år. Denne form for bordplade er en holdbar løsning, både æstetisk og praktisk set.

JK Stål Aps

Tinvej 4

3060 Espergærde

Tlf: 60 85 45 79