Håndværksmesteren

Erindringer fra et langt lærerigt liv

Category: Uncategorized

Få dit drømmehjem med hjælp fra en snedker

Pæne døre, flotte gulve og perfekte paneler er med til at give hjemmet et flot udseende. Samtidigt betyder valget af møbler også meget, da disse møbler bør passe ind i hjemmets udseende for at fuldstændiggøre udseendet. Det kan dog være svært at finde det helt rette møbel, hvis der eksempelvis er særlige vinkler i huset og et mangel på det rette møbel kan medføre, at kvadratmeterne ikke bliver udnyttet optimalt. For at undgå dette problem bør du tage kontakt til en dygtig snedker, som leverer topkvalitets snedkerarbejde til private og erhvervsmæssige formål.

Det kan din snedker ordne for dig

En snedker kan meget inden for træarbejde. Mens tømreren sørger for større aspekter inden for træarbejde, så sørger snedkeren for træarbejde til at færdiggøre hjemmets udseende. Til huset generelt drejer det sig om paneler, døre og lister. Til specifikke rum – eksempelvis køkken – kan der laves er perfekt tilpasset bordplade og skabe, som udnytter køkkenets plads optimalt. Endnu en god løsning til at optimere pladsudnyttelsen af indbyggede skabe, som både kan bruges i køkkenet, i gangen eller på soveværelset. Derudover er en snedker også i stand til at specialfremstille de møbler, som I drømmer om til at fuldføre udseendet. Træarbejde i haven er også i en snedkers regi, hvor skure, terrasse og hegn også kan udføres nøje.

Få tilknyttet et firma til at holde overblikket på dine byggeprojekter

Til ombygningen af hjemmet eller bygning af helt nye huse er der mange aspekter, som skal spille, før resultatet bliver perfekt. For private personer uden fagkyndig viden er det derfor et projekt, som let kan gå galt. I byggeprojekter må der virkelig ikke gås på kompromis med kvaliteten. Du er sikret en høj kvalitet, hvis du kontakter en ansvarshavende tømrer på Frederiksberg, som kan varetage det fulde ansvar for dit byggeprojekt. Det er selvfølgelig kun dig, der bestemmer, hvordan dit drømmehjem skal se ud. Gennem tømrerens faglighed og erfaring vil du dog blive rådgivet i hvilke tilvalg og fravalg, som du bør foretage dig. Hele byggeprojektet vil således blive gennemtænkt, så der er sammenhæng med eksempelvis de vægge, som opsættes i forhold til det lysindfald, som kommer fra de valgte vinduer. Dit drømmehjem kan altså sagtens blive en realitet, men det kræver altså, at du kontakter professionelle indenfor området til at realisere drømmen, så du får et flot og holdbart resultat.

Frederiksberg Tømreren

Niels Ebbesens Vej 7

1911 Frederiksberg

40795060

Hvilke vinduer skal jeg vælge?

I forbindelse med nybygning af et hus eller renovering af et ældre hus skal der tages valg angående vinduer. Vinduer har netop stor betydning for både husets indre og ydre. På ydersiden har vinduet betydning for husets udseende, mens vinduerne fra indersiden af har stor betydning for lysindfaldet samt husets energiforbrug. Særligt tagvinduer kan volde besvær i forhold til energiforbruget, da vinduet skal erstatte, hvad der tidligere fungerede som tag, der var grundigt isoleret. Det er derfor vigtigt at få valgt de helt rigtige tagvinduer til boligen. Følg med her, hvis du vil høre om en type af vinduer, som både møder udseendemæssige krav såvel som energieffektive krav.

Flotte og energieffektive tagvinduer fra Velux

Der findes mange forskellige slags tagvinduer, hvoraf de flotte og energieffektive Velux tagvinduer er blandt de mest populære af slagsen. Disse tagvinder er for det første udseendemæssigt flotte, så de lever op til de æstetiske krav. For det andet er de energieffektive, hvorfor vinduer ikke medfører en større energiregning. Der er endda tale om det modsatte, da vinduerne er i stand til at isolere så godt, at varmeforbruget kan sænkes. Vinduerne er nemlig i stand til at udnytte solens stråler, så vinduet både isolerer grundigt samt skaber energi og varme. Disse vinduer gavner således jeres regninger samtidig med, at det er et miljøbevidst valg. Vinduerne er samtidig en fleksibel løsning, da det gennem solafskærmning er muligt at mindske lysindfaldet såvel som varmeindtaget, hvilket kan være nødvendigt i de lyse og varme måneder.

Sådan får du fat i de gode tagvinduer fra Velux

Du kan få glæde af tagvinduernes fordele, hvis du tager kontakt til en energieffektiv tømrer på Frederiksberg, som vil hjælpe dig med at finde frem til den løsning, som opfylder dine ønsker og boligens behov bedst. I den forbindelse skal antallet, størrelsen og placeringen af vinduerne nøje overvejes, så det er muligt at opnå det ønskede lysindfald samtidig med, at vinduerne er placeret, så de er så energieffektive som muligt. Her skal der dog samtidig tages højde for, at vinduerne ikke er placeret, så boligen bliver alt for varm, ellers skal der tilkøbes solafskærmning, som enten kan fungere automatisk eller ved manuelt brug.

Mulighederne er mange, og hvad enten du skal bygge et nyt hus eller renovere dit nuværende hus, så er der med sikkerhed et eller flere tagvinduer fra Velux, som er det rette valg for dig.

Frederiksberg Tømreren

Niels Ebbesens Vej 7

1911 Frederiksberg

40795060

Kalder dit hjem på en renovering?

I hjemmet er der mange ting der kan ordnes med en gang maling og eventuelt en hammer. Disse tager som regel en eftermiddag, og kan ordnes af en eller to mennesker. De ting som ikke kan ordnes på en eftermiddag er som regel mere strukturelle såsom mangel på plads, fugtskader eller flækkede gulvbrædder. Nogle af disse kan man måske stadig ordne selv, men det er dyrt og kræver stor viden og finesse. Hvis dit hjem trænger til en kærlig hånd kan det være en god idé, at gå huset igennem og lave en samlet liste over alle de ting der skal ordnes af en professionel, og alle de ting man selv kan ordne. Herefter kan man planlægge forløbet og få fat i den rigtige håndværker. Her er tips og tricks til at få forløbet til at gå glat, og til at få mest mulig renovering ud af pengene.

renovering

Planlæg forløbet

Hvis du har mange ting der skal laves, bygges eller renoveres, kan det være en god idé at overveje hvornår hvilke skal gøres. Undlad at få ordnet store huller i væggene efter gulvet lige er blevet lavet i det samme rum. Det omvendte vil gøre det hurtigere at få ordnet væggen, fordi man ikke skal passe på gulvet, da det skal laves umiddelbart efter. En anden ting man bør overveje i forbindelse med planlægningen, er hvor længe forskellige ting kan vente. Er der fugtskade i kælderen, kan det give god mening at starte her, også selvom det måske ikke er det højeste på ens ønskeliste. Bliver skaden udbedret hurtigt, kan det nemlig være en hel del billigere end hvis man ventede og skaden bare blev større.

Hyr håndværkere

Hvilke håndværkere har du brug for? Skal du bruge et tømrerfirma fra Nordsjælland eller en elektriker på Fyn? Gå på nettet og se på, hvad der er af udbud i dit område. Tager vi det første eksempel, hvor du har behov for en tømrer i Nordsjælland, så kan du gå på nettet og indhente tilbud fra forskellige tømrere i dette område. Undersøg hvad de tilbyder og til hvilken pris. Ring til de forskellige udbydere og vælg den, som kan give dig den bedste aftale eller det bedste resultat.

Bedøm resultatet

Når du har fået lavet et stykke arbejde er det vigtigt, at du bedømmer resultatet. Find ud af hvad der gik godt og hvad der gik galt. Herefter kan du gå på nettet og fortælle andre om hvor godt eller dårligt den specifikke håndværker udførte opgaven.

Tømrerfirmaet Brødrene Kyhl
Kløvermarken 46
3060 Espergærde
Tlf: 26 13 28 30

Skab ekstra rum med en tilbygning

Havde du ikke råd til drømmeboligen, dengang du investerede i huset? Det behøver ikke være en hindring for, at du med tiden gør den grund, og det hus du har købt, til den bolig du ønsker at leve i. En tilbygning kan være et must, hvis man har købt et meget lille hus. Det kan være børnene er blevet så store, at de skal have hver deres værelse, eller det kan være du ønsker dig et ekstra gæsteværelse eller en udestue. Uanset hvad motivationen er, så er en tilbygning altid en god idé, hvis det kniber med pladsen. Går du med drømmen, er der her en række gode råd til, hvordan du gør tilbygningen til mere end bare en drøm.

tilbygning

Lovgivningen

Man kommer ikke udenom, at det i Danmark er svært at få lov til at forbedre sit hjem, uden at skulle læse op på den gældende lovgivning på området. I forbindelse med en tilbygning, dvs. udvidelse af husets areal, skal man have en tilladelse for at denne bliver lovlig. Du skal have fat i teknisk forvaltning i den kommune du bor i, for at finde ud af hvilke krav der er til nybyggeri på din grund. I denne sammenhæng kan du ligeledes finde ud af, hvor stor byggeprocenten er i dit område og hvor meget kommunen mener du allerede har bebygget grunden. Byggeprocenten er den procentdel af din grund som må være beboelse, og ligger i de fleste områder på mellem 30% og 50%.

Pris

En tilbygning koster ikke det samme som et helt nyt hus ville pr. kvadratmenter. Det er dog ofte nødvendigt at etablere et nyt fundament og isolere bygningen, så den bliver brugbar. Du kan regne med ca. 20.000 kr. pr. kvadratmeter, inklusive tilbygningens snedkerarbejde og taglægning. Dette stiger selvfølgelig, hvis der skal trækkes vand eller lignende derud.

Stil og arkitektur

Projektet vil være mest succesfuldt, hvis det kommer til at passe ind  i den eksisterende bygnings arkitektur. Bor du på landet i et bindingsværkshus, bør tilbygningen reflektere denne stil. Bor du i Valby i en moderne villa, bør tilbygningen ligeledes bygges i den stil, resten af huset er bygget i. Til huset i Valby, kan det, at hyre en tømrer i Valby være utrolig praktisk, da denne vil være mere vandt til at arbejde på den slags bygninger der ligger i Københavnsområdet. Så tøv ikke med at drømme om en tilbygning, med de rette fagfolk kan drømmen sagtens gå i opfyldelse.

Frederiksberg Tømreren
Niels Ebbesens Vej 7
1911 Frederiksberg
Tlf: 40 79 50 60

Gulvvarmen og dets funktioner

I Europa er gulvarme, er blevet en stor spiller på markedet, indenfor opvarmning af lejlighed og hus. Guldvarme er en praktisk løsning, da du spare plads ved ikke at have radiator. Selvom denne løsning er utrolig tiltalende skal man dog tag flere forskellige faktore til overvejelse, inden du beslutter dig. Nedenunder vil du kunne læse mere om de positive og negative effekter ved gulvvarme.

Gulvvarme er normalt billigere end traditionelle radiatorer og vådeområder på gulvet tørrer hurtigt, hvis man bruger denne form for varme. Dog skal du forvente at det vil tag noget tid, før lejligheden bliver opvarmet. Hvis du bruger traditionelle radiatorer vil der someregel går kortere. Man regner med at det vil tag ca. tredive minutter at opvarme et normalt trægulv. Men et af de aller største argumenter, for at vælge gulvvarme er komfort. At vågne op og træde ud på et koldt gulv, kan være irreterende og ved brug af gulvvarme slipper man for denne gene.

Højere effektivitet er helt klart en af de bedste argumenter for gulvvarme. Dette er pga. af at gulvvarme fordeler varmen bedre mellem de forskellige varme udledere. Dermed er der ikke en varmeudleder, der trækkere mere end den anden. Udover vil denne fordeling også skabe bedre varme i hele lejligheden. Man vil ikke opleve kolde områder i lejligheden, som man gør med lejligheder, der bruger radiatorer. Hvis vi forsætter med at kigge på positive effekter, ved gulvvarme er støj også en faktor man kan tag med i sine overvejelser. Et korrekt installeret gulvvarmeanlæg er som regel tæt på lydløs.

Man kan argumentere for at gulvvarme er den ultimative form for varme. Den skaber nemlig den bedste komfort for brugerne. Det er muligt at dette er en dyre løsning, lige nu og her, men i sidste ende vil det betale sig. Men husk altid at undersøg udbydere og installatører, da nogle er mere kvalificerede og billigere end andre. Research er utrolig vigtigt, både så du kan finde en installatør nær dig og finde en med de rigtige priser.

Schyberg VVS Entreprise ApS
Stolbergsvej 5
2970 Hørsholm
36 30 07 74

© 2019 Håndværksmesteren

Theme by Anders NorenUp ↑